U bent hier

Actief of collageenstimulerend vulmiddel HAPPY LIFT

Radiesse is een unieke injectable filler die voor 70% bestaat uit een zachte gel op waterbasis en voor 30% uit microsferen op basis van calciumhydroxylapatite
Marionetlijnen voor
marionetlijnen onmiddellijk na
Wat is een actief vulmiddel?
Ook collageen is van nature aanwezig in het lichaam. De toevoeging van  fijne calciumfosfaat-microsferen stimuleert lichaamseigen collageenvorming.De toegevoegde gel wordt  door het lichaam afgebroken,maar tegelijk stimuleren de microsferen de aanmaak van eigen collageen,wat zorgt voor een resultaat  dat tot 12 maanden aanhoudt bij de meeste patienten. De bestanddelen van deze actieve filler komen allemaal van nature voor in het menselijk lichaam en zijn dus 100% biocompatibel.Daarom is er voorafgaand aan de behandeling geen allergietest nodig.
 
Wat kan een actieve filler voor u doen?
Een actieve filler is met name geschikt voor de correctie van matige tot zeer uitgesproken rimpels en plooien in het gelaat, zoals de lachrimpels tussen de neus en de mondhoeken maar ook bijvoorbeeld hamsterwangen. Het vulmiddel wordt ook vaak gebruikt voor het accentueren van de jukbeenderen, het opvullen van de wangen en voor handverjonging. In het algemeen wordt deze actieve filler gebruikt voor een zeer groot aantal behandelgebieden. Uw arts zal met u een persoonlijk behandelplan opstellen.
 
De meest voorkomende behandelgebieden zijn:
 • Neus- lippenplooi: de bekende 'lachrimpel'
 • Marionetlijnen: de rimpels die vanaf de mondhoek schuin naar beneden lopen
 • Radiale liplijntjes: de zogenaamde 'rokerslijntjes' tussen neus en mond
 • Jukbeenderen
 • Wangen
 • Kaaklijn
 • Neuscorrectie
 • Kin en kinplooi
 • Wenkbrauwlift
 • Temporaal: holte ter hoogte van de slapen
 • Handen
Actieve vulmiddelen zijn niet geschikt voor de behandeling van zeer oppervlakkige lijntjes noch voor de behandeling van dynamische fronsrimpels op het voorhoofd en rond de ogen. Het wordt niet aangeraden voor lipvergroting.
 
Een eenvoudige en comfortabele behandeling
Omdat actieve fillers biocompatibel zijn, is er voorafgaand aan de behandeling geen allergietest nodig.
 
Nadat een persoonlijk behandelplan is opgesteld wordt de actiever filler dmv een  naald of dmv een canule onder het huidoppervlak geïnjecteerd. Tijdens de behandeling kan eventueel gebruik worden gemaakt van een lokale verdoving. De behandeling is over het algemeen eenvoudig en comfortabel.
 
De meest vookomende bijwerkingen zijn, zoals bij elke vorm van injectie: lichte zwelling, pijn of jeuk, mogelijke verkleuring en gevoeligheid op de plaats van injectie. Deze verdwijnen meestal na enkele uren of dagen. De dagelijkse activiteiten kunnen zo goed als altijd onmiddellijk hervat worden.
 
Meestal wordt het gewenste resultaat al na slechts één behandeling bereikt.
 
De resultaten zijn gemiddeld een jaar of langer zichtbaar, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden en waarbij eventueel met nieuwe wensen rekening gehouden kan worden.
 
Liquid Facelift of HAPPY LIFT
Voorheen bood enkel een operatieve facelift een oplossing voor volumeverlies en verplaatsing van volume.Sinds kort is er echter een zeer effieve oplossing ZONDER OPERATIE:Liquid facelift.
 
Door het inspuiten van een collageen-stimulerend product kunnen verloren volumes in het gelaat-door verlies aan vet-en botweefsel-mooi hersteld worden.Deze therapie verjongt het gezicht aanzienlijk.
 
Met deze behandeling wordt het volledige gelaat aangepakt.We gaan hierbij het volume terugbrengen naar strategische plaatsen in het gelaat,of volume creëren.De techniek is ook uitstekend geschikt voor het creëren van jukbogen en om de kaaklijnen te verstrakken.Ook jonge personen met ondermeer assymetrieen of weinig jukboog kunnen hiermee geholpen worden.
 
De HAPPY LIFT is een techniek die de droeve blik in het gelaat kan verminderen en de patiente haar glimlach terug kan geven wanneer ze na de behandeling in de spiegel kijkt. De HAPPY LIFT maakt de patienten blij ,vandaar haar naam.
 
Voordelen van een behandeling met een actieve filler
 • Geen allergietest noodzakelijk
 • Onmiddellijk effect als gevolg van de gel-matrix
 • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie
 • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling
 • Wordt zeer goed verdragen
 • Al miljoenen keren gebruikt